White Rose

Domain-nimen
rekisteröinti
maksettu
2021 asti
maksaja:
jälleen
Webmaster!

WEBMASTER'IN SIVU

mswhiterose.eg-world.info


Kaikilla asioilla on alkunsa joka voi olla tarina sekin ja niinpä nytkin.

Vuosien 2007/2008 vaihteessa kaksi vanhaa White Rose'n seiluria sattui ottamaan yhteyden toisiinsa neljänkymmenen vuoden jälkeen. Tuli esiin että kyseisen laivan porukalla oli ollut yhteinen kokoontuminen joskus muutama vuosi sitten. Valitettavasti Webmaster ei tiennyt sitä ja siten ei ollut tilaisuutta nähdä noita muita läsnäolleita.

Webmaster oli viimeisen vuosikymmenen aikana joskus silloin tällöin katsellut että löytyisikö netissä White Rose'sta mitään. Tulos oli aina ollut nolla. Ja nyt syntyi ajatus tehdä sivusto joka käsittelisi tätä laivaa. Taito mainittuun hommaan kun löytyy.

Sivuja varten rekisteröitiin domain-nimi mswhiterose.info. Tarkoitus olisi ollut saada pelkkä "White Rose" rekisteriin mutta se oli jo varattuna muualla. Sivujen scripti kyhättiin kasaan hiukan liiankin kiireellä mutta työn tulos on kohtalainen. Parantaa ja muuttaa kaikkeahan voi aina.

Viime vuosien aikana on ilahduttavasti alkanut ilmestyä muidenkin aktiivisuutta merenkulkua ja laivoja koskevien nettisivujen julkaisuissa joissa mukana on myös Henry Nielsen'in laivat. Koska kaikki on jo pelkkää historiaa niin on mukavaa että tällaiset jutut saadaan kaikkien luettavaksi ainakin niin kauan kuin joku webmaster jaksaa asioita hoidella ennenkuin itsekin siirtyy menneisyyteen.
[Editoitu 9.1.2011]

WEBMASTER
mswhiterose.eg-world.info© Copyright 2008-2017 MS White Rose History Team - All Rights Reserved